top of page

De Inleiding

Een avondvullend muziekprogramma met uitsluitend Disney songs. Voor dit project wordt een flink koor samengesteld en dit zal muzikaal ondersteund worden door een live orkest met band. Door de diversiteit binnen de Disney songs, is het mogelijk om een prachtig, gevarieerd programma samen te stellen. Als rode draad schrijft onze regisseur een verhaal op maat, waardoor alle nummers in combinatie met de dialogen een compleet nieuwe dimensie geven aan het geheel. 

Dit alles staat onder begeleiding van professionals en door de combinatie van enthousiaste amateur musici en vakmensen, is het mogelijk om het uiterste uit een groep te halen. We gaan daarom ook voor de hoogste kwaliteit.

Om deze reden zullen we werken met audities, zodat we goed kunnen waken voor de kwaliteit van de groep als geheel, maar ook voor de kleinere combinaties die we zullen maken. En zeker voor de solisten is het van belang dat zij de juiste vaardigheid in huis hebben. 

Iedereen zal auditie moeten doen en wellicht komen er talenten van je naar boven, waarvan je het bestaan niet wist ;-)

Het Concept

Verschillende groepen, onderverdeeld per leeftijdscategorie, zingen op maat geschreven arrangementen door Ruben Weverling. Dit vormt de basis van een avondvullende show. Verder wordt deze ingevuld en aangekleed met een lichtplan, wisselende opstellingen, variaties in zanggroepen en een rode draad die de nummers een logische plaats geven.

 

De samenstelling van de vocalisten wisselt per nummer. Denk aan de standaard koor samenstelling met sopraan, alt, tenor bas. Maar ook een nummer voor alleen heren of dames staat op het programma. Verder spelen de kinderen ook een zeer belangrijke rol in het geheel.

Het repetitie traject bestaat uit 10 maanden, beginnend in februari 2019, om vervolgens in februari 2020 2x een show te geven, die muzikaal ondersteund wordt door live instrumentalisten.

De Repetities

De repetities vinden (onder voorbehoud) plaats op dinsdagavond (jonge kinderen: 19.00u - 20.30u, volwassenen: 20.00u - 20.30u) om de week. Op deze avond zullen we werken aan de koorzang en zal er ook op bepaalde momenten gewerkt worden aan de beleving en performance. Later in het repetitie traject sluit het orkest aan en zetten we samen de puntjes op de i.

Door middel van studie materiaal kan iedereen thuis oefenen. Het studie materiaal bestaat uit ingezongen oefenbanden, karaokeband en alle stemmen, behalve jouw eigen stem. Dat is de ultieme test om te checken of je de partij goed kent.

Per maand zal er een contributie gevraagd worden van €25,- per persoon.

Team Imagination
team_imagination

Uiteraard valt of staat de kwaliteit van een dergelijk project met een goed geoliede motor. Vol trots wordt het team hieronder voorgesteld. Vol enthousiasme begeleiden zij de leden naar de eindstreep toe.

bottom of page