top of page
Terug

Marit Bakker

Mijn naam is Marit Ellen Bakker en al van kinds af aan ben ik gefascineerd door muziek en theater. Wat begon met een dansje op verjaardagen of een playback-performance van K3 voorin de klas, werd op mijn 10de een serieuze hobby toen mijn vader me meenam naar de open dag van Jeugdtheater Hofplein. Elke week les in spel, dans en zang. Later hele weekenden in Rotterdam om te repeteren voor verschillende producties. Het theater had mijn hart gestolen.

Zo’n 7 jaar geleden wilde ik toch meer focussen op het zingen en heb ik Hofplein ingeruild voor KLINK!: een zanggroep waar ik 6 jaar lang met heel veel plezier heb gezongen. En -ook niet onbelangrijk- zo leerde ik Paula en Ruben kennen. 

In de periode dat Paula en ik stemgenoten waren, groeiden we zowel muzikaal als persoonlijk naar elkaar toe en een vriendschap was geboren. Ook met Ruben klikte het goed en samen vormen wij inmiddels een duo: Safe&Sound.

Naast muziek en theater is er nog een heel belangrijk thema in mijn leven: Disney. Als kind heb ik natuurlijk veel films gezien, maar ik denk dat ik het als volwassene pas echt ben gaan waarderen. De verhalen, de muziek, de variëteit, de authenticiteit en boven alles: de magie. Wat is het fijn als je hierin je gelijke ontmoet. Als kleine kinderen hebben Ruben en ik gepraat, gezongen en gedroomd over een project als dit en het is prachtig om te zien hoe alles bij elkaar komt!

 

 

Ik kan gerust zeggen dat in ‘Imagination’ mijn hart en ziel zitten en ik hoop dat ons publiek dat gaat zien, horen en voelen. Kan niet wachten!

bottom of page