top of page
Terug

Niels Groffen

“Creativiteit is mijn leven en theater mijn passie! En om deze 2 uitingen te mogen gaan combineren in het  fantastische project-D kan alleen maar geweldig zijn!”

Mijn naam is Niels, 26 jaar jong en fulltime werkzaam als cameraman/editor en vormgever. Geen creatief project is me te gek en de veelzijdigheid van mijn projecten mijn drijfveer om het vol interesse en met passie te kunnen doen, met heel veel leuke, goede mensen, met wie je samen tot het beste resultaat komt. 

 

Naast mijn AV-werkzaamheden besteed ik ook veel tijd aan theater! 3 producties tegelijk, allemaal verschillend qua style, maar oh zo leuk! Een onwijs lekkere uitlaatklep waarin je je volledig kunt overgeven aan het acteren en het ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de waan van alledag. 

Ik ben enorm gemotiveerd om met het fantastische project-D aan de slag te gaan en zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze toekomstige creatieve/theatrale en bovenal muzikale projecten! Disney is vragen om succes en tijdloze, steengoede muziek, nostalgie, fantasie en bovenal beleving. Om daar je eigen creativiteit aan  toe te voegen en je eigen invulling aan te mogen geven is een onwijze uitdaging. Dat moet je met elkaar doen! Wij gaan er voor!  

bottom of page